Savran net konuştu; milletimize yapmayacağımız hiçbir şeyi söylemedik

Savran net konuştu; milletimize yapmayacağımız hiçbir şeyi söylemedik AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bugüne kadar verdikleri destek için sanayi esnafına teşekkür eden Savran, onların bu güvenine ve desteğine karşılık büyük bir gayretle çalışmayı...

Savran net konuştu; milletimize yapmayacağımız hiçbir şeyi söylemedik

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savran net konuştu; milletimize yapmayacağımız hiçbir şeyi söylemedik

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bugüne kadar verdikleri destek için sanayi esnafına teşekkür eden Savran, onların bu güvenine ve desteğine karşılık büyük bir gayretle çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Yeni Sanayi Sitesi Projesi ile ilgili esnafları bilgilendirerek sorularını cevaplandıran Savran, sanayi esnaflarının bu projeyi AK Parti’nin hayata geçirebileceğinin farkında olduğunu ve onları asla mahcup etmeyeceklerini söyledi. Savran, “Biz asla istismar siyaseti yapmadık. Hele hele yalan siyaseti asla yapmadık. Milletimize yapmayacağımız şeyi söylemedik, söz verdiğimiz her şeyi yapmak için gece gündüz çalıştık. Hep eserlerimizle, hizmetlerimizle, yüreğimizdeki muhabbetle, heybemizdeki projelerle vatandaşlarımızın, esnafımızın karşısına geldik. Görev süremiz boyunca yaptıklarımızı esnaflarımız ve vatandaşlarımız görüyor. Biz, Rabbimizin takdirine, milletimizin ferasetine ve desteğine güveniyoruz.”

Savran net konuştu; milletimize yapmayacağımız hiçbir şeyi söylemedik

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.